Főoldal / Házhozszállítás

Szolgáltatásaink

Segítünk a legnehezebb feladatokban is!

Házhozszállítás

Megrendelt tüzelőanyagát kérésére egész Magyarország területére kedvező áron házhozszállítjuk! Nálunk nincsen minimálisan rendelhető mennyiség, fuvarjainkat úgy osztjuk be, hogy Önnek a lehető legjobb áron tudjunk szállítani. Termékeinket mindig saját billentős teherautóinkkal szállítjuk, ezért fontos megjegyezni, hogy egy fordulóban maximum 50 mázsa tüzelőanyagot lehet egy szállítási költséggel rendelni. Házhozszállításunk határideje jeleneleg 3-4 nap, melynek pontos időpontját a megrendelést követően egyeztetjük Önnel. A szállítás hétfőtől-péntekig 7-16h, szombaton 7-12h között lehetséges.

Behordás és felpakolás

Házhozszállítási szolgáltatásunk tartalmazza az áru lerakodását és behordását is. Nálunk az Ön kényelme az első, ezért nem kell attól tartania, hogy egy-két lépcsőfok miatt nem visszük a tárolóhelységig az árut. Igény szerint kérhető az áru felrakása is szép sorokba, egy kisebb összegért cserébe. A szállítás időpontjának egyeztetésekor beszéljük meg, hogy pontosan mire van szüksége.

Költségek kiszámítása

Fuvardíjainkat jó logisztikai beosztással igyekszünk az Önnek legkedvezőbb szinten tartani. Árainkat a megrendelt mennyiség valamint a kiszállítás és telephelyünk közötti távolság szabja meg. Nagyobb távolságok és 20 q alatti rendelés esetén árainkat Ft/km-ben számítjuk fel, melyet természetesen csak az odaútra számolunk. Egész Magyarország területére szállítunk, nagyobb mennyiség rendelése esetén egész nagy távolságból is megéri tőlünk rendelni.

  • A telephely 30 km-es körzetében 40 q feletti rendelés esetén ingyenes a házhozszállítás!

A fentiekkel kapcsolatban szívesen állunk telefonon rendelkezésére!