Főoldal / Rólunk

Tüzelőanyagcentrum.hu

Családi kisvállalkozásunk már 17 éve a tüzelőanyag-kereskedelem meghatározó szereplője.

A szakmában eltöltött hosszú évek alatt a legapróbb részletekig elsajátítottuk azt, amit a tüzelőanyagokról tudni lehet, valamint megismertük ügyfeleink jellemző igényeit, melyeknek megfelelően igyekeztünk vállalkozásunk szolgáltatásait és termék kínálatát kialakítani. Hosszútávú sikerességünk egyik alappillére, hogy felismerjük és megfelelünk vásárlóink magas minőségi elvárásainak valamint, hogy ügyfeleink egyedi igényeit is figyelembe vesszük.

Ahhoz, hogy továbbra is megőrizzük vásárlóink bizalmát elengedhetetlen, hogy mindig a legjobb és legkeresettebb tüzelőanyagokat kínáljuk, ezért forgalmazott termékeinket minőségileg ellenőrzött erdőgazdálkodásokból és híres cseh, lengyel bányákból szerezzük be.

Továbbá fontos számunkra, hogy vevőinkkel jó kapcsolatot alakítsunk ki és minden téren kielégítő szolgáltatást nyújtsunk. Szolgáltatásaink között szerepel a tüzelőanyag házhozszállítása, behordása valamint igény szerinti felpakolása is.

Visszatérő ügyfeleink száma bizonyítja, hogy törekvéseink nem hiába valóak. Tegyen próbára mindket! Hagy bizonyítsunk Önnek is!